Még con előtt egy nappal szólnék a eseményre tervezett "menetrendemről", hogy tudjátok mikor hol keressetek:

Amint bejutok első dolgom lesz bedobni a cuccomat ruhatárba (mivel cosplayben jövök, az öltőző nélkülözhető lesz ezúttal), és várakozom a nagyterem félreeső részén. Igyekezzetek majd a cp-versenyre időben megérkezni, ha látni akartok, mivel első fellépő leszek Chouhiként!

Miután a fellépésem megvolt nem sokat várakozom (nagy valószínűséggel a korábban rendszeres minden versenyzőt ábrázoló nagytotál kép ezúttal is elmarad), egyből kihalászom a cuccom a ruhatárból és indulok zsákmányolni (Ahogy magam ismerem, értékben most is túllicitálom az eddigi conzsákmányaimat). Amint ezzel megvagyok jön a szokásos ismerőskereső járőrözés és magánfotózkodás, amire hozok saját fotógépet. Cp-perfek nem különösebben érdekelnek, max. egy-kettőbe bele-belenézek majd. Eredményhírdetések előtt pedig majd elütöm valamivel az időt (némi játékkal vagy zsákmányul szerzett mangák olvasásával.Miután az erdeményhírdetésen túl vagyunk, egyből elindulok hazafele (Remélhetőleg jó élményekkel és gazdag zsákmánnyal).

Rin_Rin_Spear.PNG

 

A bejegyzés trackback címe:

https://matix.blog.hu/api/trackback/id/tr204668303

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása