E sikeres nyár zárása után ideje lenne jelezni az általam részt venni kívánt eventeket, valamint hogy még milyen tervek vannak az évre:

- Őszi MONDOcon (Október 13-14): A cosplayversenyen való indulás Tabithával holtbiztos, ahogy a zenekvízen is indulok, ha módomban áll, szóval a szokásos menet szerint lesz.

-Holdfénycon (November 24-25): Cp-n kívül más elképzelésem egyelőre nincs rá, de majd jelzem időben, ha más is érdekel belőle.

-Őszi-Téli MATIXcon (November 17 vagy December 1, egy héttel a Holdfénycon előtt vagy után): FELTÉTLENÜL JÖJJETEK! Ugyanis az év utolsó MATIXconja lesz, mivel a két évszakos MATIXcont eventsűrűség és rendkívüli munkanapok miatt kénytelen leszek összevonni. További részletek az októberi kampánystartnál!

-Animekarácsony (?, ha tudjátok mikor, írjátok meg!) Amennyiben a céges karácsonyi bankett nem fogja ütni, szívesen jövök arra is majd.

Cosplay szempontból épp 4 terv maradt az évre a tarsolyomban:

  • Tabitha (Zero no Tsukaima, bemutató az őszi MONDOconon)
  • Sagara Mei (Kono naka ni Hitori Imouto ga Iru, bemutatást a Holdfényconra időzíteném)
  • Fluttershy (My Little Pony FiM, bemutató valószínűleg az év végi MATIXconon)
  • Nakano Azusa (K-On! Listen ver., bemutató Animekarin)

cp_tervek_harmadik_negyedev.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://matix.blog.hu/api/trackback/id/tr424745454

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása