Gőzerővel folyik a Téli MATIXconra való felkészülésem (már a nyereményeknek a felét összevásároltam az esemény jövendőbeli nyertesének). Azon felül ahogy említettem a conon várhatók extra programok: Többek közt a 2013-as Lolitabajnokság végleges mezőnyének a kihirdetése (a 128 versenyloli felsorolása a születésnapomon kezdődő play-offra).

Animekarácsonyra is készülgetek: A cpm-mel szépen és jól haladok, amivel majd szokás szerint első fellépő leszek ha nem jön közbe semmi (Nakano Azusa "Listen verzió", jelenleg 70%-os, de már csak a felsőruha bemintázása és a papírgitár van vissza belőle konkrétan). A többi program szokás szerint helyben dől el, így személyes programot aznapra nem írok (egynapos eventeknél nem is szokásom).

Ha már karácsony: Természetesen idén is lesz egy apró ajándék a blogomon. Még a blog téli szünete előtt megkapjátok.

ba163555ea4ef21a2887f12ec69596e3.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://matix.blog.hu/api/trackback/id/tr34930100

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása