Egy hét múlva MONDOcon

2012.10.06. 09:42

Egy hét múlva itt lesz a várva várt event, és ahogy a hagyomány megköveteli, most ismertetném a személyes programomat aznapra:

 Conszombaton természetesen a cosplay lesz a legfontosabb eventem, amint megint első fellépő leszek Tabithával, ezért ha látni akartok, érkezzetek a versenyre időben!! A minden versenyzőt tartalmazó közös nagytotál fotó bizonytalan, mivel a múltkori MONDOconon nem maradt el, így nem tudom mennyi lesz a várakozási időm. Mindenesetre ha a versenyen túl vagyok, megyek is zsákmányolgatni (valószínű most nem fogom a conzsákmányaimat túllicitálni értékben: Vagy egy nagy értékű cuccot veszek vagy több kisebbet). Zsákmánylás után ismerőskereső járőrözés következik nekem és mivel fotópályázaton is indulnék, fotózok/fotóztatok. Nap végére még az eredményhirdetés előtt pedig jöhet egy kis játék is.

  Convasárnap a zenekvíz lesz az első jelentős eventem. Cosplay perfekbe most is csak hébe-hóba nézek bele. Lesz nekem is természetesen aznapra szabad cosplayem, de, hogy mi, az egyelőre legyen titok. A nap további részere karaoke a tervem, így valszeg az egész convasárnapot a zeneteremben töltöm, amíg lehet.

Találkozunk tehát egy hét múlva a MONDOconon!

yande.re 2316 sample.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://matix.blog.hu/api/trackback/id/tr104822830

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása