Eljött a Holdfénycon hete

2012.11.19. 14:11

A héten szombaton esedékes Holdfényconon tehát mindenképpen részt veszek (révén hogy már megvan a jegyem). A cosplayem jelenleg 55%-os, de igyekszem vele ahogy csak lehet. A cp-n kívül nem tervezek mást az eseményen, jobbára csak jövök és megyek (az eredményhirdetést sem fogom megvárni).

A Téli MATIXconra már körvonalazódik a komplett vendéglista, ahogy az arra való ellátmány és nyeremények is. Ettől függetlenül lehet majd számítani meglepetés programokra (nem hiába van a brossurába írva, hogy "A programváltoztatás joga fenntartva").

A 2013-as Lolibajnokság mezőnye gyűlik szépen, de még nem elég. (Ugyanis még 8 lolit kellene delegálnotok hozzá, hogy Decemberben a selejtezők elinduljanak). Jelöljetek hát bátran!

f818a8672d0o.jpeg

A bejegyzés trackback címe:

https://matix.blog.hu/api/trackback/id/tr64914599

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása